ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ-ΣΥΓΚΡΙΝΑΤΕ..ΤΗΛ.6932215706 & airnewsmodelling@gmail.com.. ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ το 2010

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Ο ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ...
΄Ενα ευγενές χόμπυ- άθλημα για όλη την οικογένεια, για τον εγγονό και τον παππού... προσφέρει ατέλειωτες συγκινήσεις...Πράγματι οι ενασχολούμενοι με το σπορ , που ολοένα και περισσότερο γίνεται δημοφιλέστερο, είναι αστοί με ολοφάνερη ανθρώπινη ποιότητα. Δεν είναι τυχαίοι. Στις τάξεις τους περιλαμβάνονται γιατροί, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, όλοι τους με γερές οικογενειακές παραδόσεις. Μαζί τους στα ιπτάμενα ταξίδια τους παίρνουν στα μοντελοδρόμια και τα παιδιά τους ή τους γονείς τους, αναλόγως ποιος είναι ο διαχειριστής- "πιλότος" του μοντέλου.
Ναι τα παιδιά μυούνται στις χαρές και στις προσπάθειες του αερομοντελισμού, από μικρή ηλικία. Ζυμώνονται με την τεχνολογία και τα μετεωρολογικά και τρελαίνονται να βλέπουν το τηλεχειριζόμενό τους να πετάει στον ουρανό και θλίβονται, αν κάτι δεν πάει καλά και σπάσει τα μούτρα του μετά από ηρωϊκή πτώση...Τέτοια τροχαία συμβαίνουν και στους έμπειρους... είναι όλα μέσα στο παιχνίδι...
Ο Αερομοντελισμός είναι ευγενής ενασχόληση και κυρίως με παιδαγωγικό χαρακτήρα. Οι παλαιότεροι ταγοί του αθλήματος, συνήθιζαν να υπογραμμίζουν τα εξής αληθινά:

"- Θα θέλατε τα παιδιά σας να πάψουν να ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τηντηλεόραση, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια κλπ ;- Θα θέλατε να αποκτήσουν κάποιες γνώσεις και ικανότητες που θα τους χρησιμεύσουν στην μετέπειτα ζωή τους, όταν γίνουν ενήλικες; - Θα θέλατε να τα αποτρέψετε από κακές παρέες, κακές συνήθειες και τόσους άλλους κινδύνους που τα περιτριγυρίζουν;- Θα θέλατε να αναπτύξουν έναν σωστό χαρακτήρα, με θέληση, υπομονή, αυτοπειθαρχία,πραότητα και ευγένεια;" Και δεν είναι μόνον αυτά τα αγαθά που αποκομίζει κανείς με τον αερομοντελισμό...Αλλά έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας και θα τα λέμε όλα, εμείς κι εσείς...
Άλλες χρηστικές πληροφορίες, στη δεξιά πάνω στήλη.. στη σελίδα ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ...  

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ...ΓΙΑΤΙ  ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΩΟ ΤΑΒΛΑΚΙ ΣΑΣ!

Μαθήματα αερομοντελισμού στη ΣΚΟΠΕΛΟ

Μαθήματα κατασκευής και χειρισμού τηλεκατευθυνόμενου αεροπλάνου πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας της Σκοπέλου από τον περασμένο Οκτώμβριο. Τα μαθήματα  παραδίδει ο καθηγητής Φυσικής κ. Αργύρης Σπύρου και αφορούν μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.
Η πρώτη συνάντηση - γνωριμία έγινε σήμερα το πρωί και από έδώ και πέρα κάθε Κυριακή στις 11 οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του αερομοντελισμού.
Μπράβο στην πρωτοβουλία... Μοιάζει για μοναδική ... δεν θα έχουμε μόνο Ακαδημίες Αερομοντελισμού στην Ινδία και στις ΗΠΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: